TeamPonnys -

För mycket åsikter tillslut

Jag gillar skarpt när bloggar har en del åsiktsinlägg, det borde jag och Julia bli bättre på. Men när blir de för mycket? När åsikterna blir så starka och det blir bara jobbigt och läsa för att bloggaren klankar ner på exakt allt och alla förutom sig själv. Det är svårt att få ihop detta inlägget då jag tycker och tänker så mycket angående just de, men jag ska försöka så gott det går.
 
Jag vet en del bloggar som jag brukade gilla en del, med de har gått till överdrift. För mycket åsikter som bara tycker att de och de och de är så sjukt dåligt. Jag hade kunnat lägga ut bloggarna, men de känns unfair. De som vet med sig att det är så kanske tar åt sig ändå, läser lite mellan raderna. Blogga ska ju vara kul och man ska väll inte lägga ner en massa timmar på att vara arg och skriva inlägg som påverkar läsarna negativt? Eller har jag fel?
 
De jobbigaste med sånna här inlägg är när man inte kan läsa dom utan att känna sig dålig, bloggaren/bloggarna skriver att det är de enda sättet man kan linda på eller enda sättet man kan sadla på - annars är man totalt värdelös och kan absolut ingenting om hästar. 
 
Vet inte om ni förstår vad jag menar eller m ni håller med överhuvud taget. Kände ändå att jag behövde få skriva av mig lite, jag tycker alla bloggar ska vara så positiva som möjligt. De blir mycket roligare att läsa då.
 
Det är vad jag tycker, thats it.
 

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV
Postat av: Lisa

Håller helt med dig! Om det blir liksom "om du är dum nog att använda det här schabraket är du värdelös" så känner man liksom sig inte speciellt välkommen även om man kanske inte använder t.ex det schabraket. Man skriver ju nästan alltid "du borde skriva mer åsiktsinlägg" och "din blogg skulle bli mycket roligare att läsa med lite fler åsikter" t.ex. Men när folk inte kan hålla det på en lagom och proffsig nivå blir det bara otrevligt.

Du och Julia är grymma! :D

2013-08-06 @ 16:47:07
URL: http://lisalignell.blogg.se
Postat av: sbkagility.blogg.se

Nu gjorde du ett åsiktsinlägg :D haha, nej men jovisst, det stämmer! Hoppas bara du inte menar mig, jag känner själv att jag gör lite åsiktsinlägg.. :P Men iallafall..

Allt bra annars? :)

2013-08-06 @ 17:46:09
URL: http://sbkagility.blogg.se/
Postat av: Susanne

Var jättegärna med och delta i min tävling här på bloggen! :D http://jakobsensusanne.blogg.se/2013/august/var-med-och-tavla-om-en.html#comment

2013-08-06 @ 23:54:18
URL: http://jakobsensusanne.blogg.se
Postat av: Ida

Bra skriver Lina, håller med dig! Kram

2013-08-07 @ 08:55:04
URL: http://idawoxlin.horseworld.se/
Postat av: Johanna

Bra skrivet! <33

2013-08-07 @ 13:48:37
URL: http://stallvanner.blogg.se
Postat av: JONNA ♡

Jättebra inlägg!
Jag håller med, vissa inlägg är så riktade till en viss grupp/person/typ och då känns det bara obehagligt att läsa.
Åsiktsinlägg kan vara riktigt bra, samtidigt som dom kan vara riktigt dåliga också.

2013-08-07 @ 16:50:08
URL: http://ponnyvalack.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0