TeamPonnys -

Vi hästmänniskor

Vi ska alltid ha rätt, alltid vara bäst, alltid ha den dyraste utrustningen. Det är sånna vi är. 
 
- Tänk om vi istället hade kunnat ta hjälp av varandra, godkänna våra misstag och kanske löst hälften av våra problem bara genom att lyssna och ta råd av varandra.
 
- Man kan inte alltid vara bäst, simple as that. Visst man kan vara tävling inriktad och alltid satsa mot vinst. Men om man inte vinner, kanske får tidsfel eller glömmer bana så ska man väll inte strunta i att gratta dom som det faktiskt gick bra för? Det betyder så mycket att bara få en klapp på axeln för att man red en bra runda!
 
- Mycket av den dyra utrustningen är bra utrustning, sen finns det billigare saker som är precis lika bra som de som kostar femtusen mer. Så egentligen spelar de ingen roll vilket märke man har på schabraket eller om man har den senaste kingslands tröjan eller inte. Man blir inte en bättre ryttare om man har dyrare utrustning!!
 
Alla är ju inte såhär, men det är nästan lite utav de typiska 'hästmännisko-typen'. Så om vi tar lite fler råd från andra, inte bryr oss så mycket om att alltid vara bäst och om vi slutar dömma ryttare efter deras utrustning så blir säkert denna sporten ännu trevligare än vad den redan är! 
 

- INGA ELAKA KOMMENTARER (TÄNK DIG FÖR FÖRST) - SOM DU BEHANDLAR ANDRA BLIR DU BEHANDLAD SJÄLV
Postat av: erika

fin blogg<33

2013-08-03 @ 13:32:07
Postat av: fanny & Filippa-hästblogg

Bra inlägg! Gjort idag? :)

2013-08-03 @ 16:43:21
URL: http://syrrornaenstrom.blogg.se
Postat av: Linnéa & Arwen

Bra inlägg, superfin bild på dig och din ponny!

2013-08-03 @ 19:25:55
URL: http://arwens.blogg.se/
Postat av: Elin

Där satte du huvudet på spiken!

2013-08-03 @ 23:14:55
Postat av: Victoria & Lotus

Håller med dig! :)

Samma sak med priset eller värdet på hästen man äger, många hästmänniskor anser tydligen att en dyr häst gör dig till en bra ryttare, tyvärr.
Personligen bryr jag mig inte om hur mycket man betalade för sin häst, det viktigaste är väl att häst och ryttare passar som ekipage och att dom trivs tillsammans? :D

2013-08-04 @ 10:46:02
URL: http://vicpic.blogg.se
Postat av: Johanna

Super bra skrivet, en sann text.. Jag tycker precis som dig, att man kan va sig själv o hjälpa varandra osv.. Och utrustningen, jag brukar inte kolla märke eller så, bara hur det ser ut typ, haha (låter vell som en fjäskare bara för det..) ;)

2013-08-04 @ 22:05:14
URL: http://stallvanner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn: (obligatoriskt)
VIP gäst? KLICKA HÄR

E-mail: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0